AFLA CE ANUME
NE MOTIVEAZA

Împreună-uniți schimbam destine!

Cu aceasta idee în gând și în suflet am pornit la drum. Un drum deloc ușor, ce a însemnat, mereu, pentru noi, kilometri de visuri și speranțe, străbătuți pentru a primi în schimb un zâmbet, o îmbrățișare și un licăr de lumină pe chipul unui micuț sărman.

Ne-am unit și ne vom uni în continuare forțele pentru a nu lăsa aceste suflete să devină copiii pierduți ai unei Românii. Se spune că „dar din dar se face rai!”. Nimic mai adevărat! Rai pentru ei poate însemna ciocolata pe care nu au văzut-o decât în vitrina magazinului, un caiet, o carte sau o pereche de încălțări cu care să străbată drumul către școală... Rai pentru acești copii poate fi o strângere în brațe și un simplu „totul va fi bine, ai încredere în tine și în oameni!”

Copiii din România sunt cei mai expuși riscului de sărăcie și excluziune socială. Nu o spunem noi, o spun statisticile dureroase!

Asociația „Din Suflet cu Dragoste de Copii” înseamnă o mână de oameni hotărâți, care înțeleg nevoile acestor suflete, fiindcă am fost în mijlocul lor și le cunoaștem trăirile, emoțiile, dorințele, dar și suferințele. Le-am șters lacrimile și i- am făcut să zâmbească. Prin hrana care multora le lipsește, prin hainele care să le țină de cald, încălțămintea care să îi ajute să pășească cu dreptul în viață, rechizitele și ghiozdanele care să îi ajute să vadă școala ca pe un aliat de nădejde în lupta pentru o viață mai bună sau produsele de bază de care au nevoie pentru a privi, cu fața senină și curată, mereu în sus!

Prin transparență totală ne dorim să fim schimbarea în bine a societății romanești. Fiindcă numai oamenii pot fi sprijin pentru oameni și fiecare gest, cât de mărunt, poate însemna încă o cărămidă pusă la construirea unui destin. Luptăm alături de comunitatea locală prahoveană pentru a schimba viitorul acestor copii, înțelegând ideea ca schimbarea în bine începe cu fiecare dintre noi. Și nu, nu este un clișeu! Ce poate fi mai frumos decât să simți că și tu ai contribuit la salvarea unei vieți, că și tu ai fost o mică parte din povestea pe care o scriem zi de zi și care înseamnă, de fapt, VIAȚĂ! A unuia, a zeci, sute de copii cruzi și inocenți, ce merită o șansă, chiar dacă nu s-au născut sub o stea norocoasă, chiar dacă, unii dintre ei, nu trăiesc, ci supraviețuiesc la limita subzistenței. Da, sunt realități ce dor și avem datoria să nu închidem ochii sau să întoarcem privirea în altă direcție. Ochii noștri trebuie să fie ațintiți asupra lor, fiindcă și ei fac parte din România normală, frumoasă și sănătoasă pe care ne-o dorim acum, dar și de la generațiile viitoare.

section+3+img.png

Alege suma pe care vrei sa o donezi

Donează

Și lumea lor contează!


Din păcate, pe lângă condițiile precare de trai, sărăcia poate afecta destinul unui micuț în mai multe feluri, împiedicându-l să se bucure de copilarie. Printr-o simplă donație, oricât de mică ar fi, putem ajuta copiii nevoiași să vadă lumea cum ar trebui văzută la vârsta lor: în roz.

4D6154EB-6E3E-4BE0-BEFA-281AF1A326B0.jpeg

Planuri de viitor

Pentru că ne dorim să oferim un viitor copiilor din comunitatea pe care o susținem și nu numai, achiziționarea unei autoutilitare reprezintă o prioritate pentru asociație. Aceasta ne va fi necesară la colectarea donațiilor, transportul materialelor necesare pentru construirea caselor, cu tot ce implic mobilier și restul dotărilor.

Cum educația este cel mai important factor în dezvoltarea copiilor, ne dorim să construim pentru comunitatea

locala primul “Centru de zi – EDUCAȚIE SI MESERII”

Ce ne motivează

Susținem tot ceea ce înseamnă caritate. Cu alte cuvinte, credem în dragostea necondiționată care consolează, în încrederea care se câștigă cu multă atenție și dedicare și suntem de părere că ceea ce face diferența și schimbă vieți este compasiunea. Prin urmare, cea mai mare dovadă de iubire față de oameni este să le oferi din timpul tău. Și nu oricum, ci cu ce știi tu să faci mai bine. Avem o comunitate de voluntari „care de n-ar fi, nu s-ar mai povesti” azi nimic despre noi.

6CDB80E4-FD8E-45A7-A7EA-C605FD345EF5.jpeg