AFLA CE ANUME
NE MOTIVEAZA

Alege suma pe care vrei sa o donezi

Donează

Și lumea lor contează!


Din păcate, pe lângă condițiile precare de trai, sărăcia poate afecta destinul unui micuț în mai multe feluri, împiedicându-l să se bucure de copilarie. Printr-o simplă donație, oricât de mică ar fi, putem ajuta copiii nevoiași să vadă lumea cum ar trebui văzută la vârsta lor: în roz.

Împreună, uniți putem schimba destine! 


Cu aceasta idee, în gând și în suflet, am pornit la drum. Sunt case fără curent electric, copii care merg distanțe covârșitoare prin noroi sau zăpadă pentru a ajunge zi de zi la școală, ba mai mult, sunt grădinițe fără copii, din cauză că aceștia nu au cu ce sa se îmbrace sau copii care adorm seară de seară flamanzi. Din păcate, lista ar putea să continue mult și bine pentru că sunt multe medii defavorizate în România unde copiii trebuie să îndure fel și fel de situații neplăcute.

Suntem oameni hotărâți și conștientizăm toate nevoile pe care le au acești copii. În consecință, dorim ca, prin transparență totală, să materializăm toate ideile noastre și să schimbăm în bine societatea românească. Mai mult, sprijinim comunitatea locala prahoveana pentru a schimba destinele acestor copii, înțelegând și aplicând motto-ul „Schimbarea începe cu tine!”.

section+3+img.png
81019100_642324146307121_784535377875566592_n.jpg

Planuri de viitor

Pentru că ne dorim să oferim un viitor copiilor din comunitatea pe care o susținem si nu numai, achiziționarea unei autoutilitare reprezintă o prioritate. Aceasta ne va fi necesara la colectarea donațiilor și transportarea materialelor pentru construirea caselor, mobilă etc. Din experiența ultimilor ani am înțeles că, educația este cel mai important factor în dezvoltarea copiilor și de aceea dorim să construim pentru comunitatea locală primul “Centru de zi – Educație si meserii”

Ce ne motivează

Susținem tot ceea ce înseamnă caritate. Cu alte cuvinte, credem în dragostea necondiționată care consolează, în încrederea care se câștigă cu multă atenție și dedicare și suntem de părere că ceea ce face diferența și schimbă vieți este compasiunea. Prin urmare, cea mai mare dovadă de iubire față de oameni este să le oferi din timpul tău. Și nu oricum, ci cu ce știi tu să faci mai bine. Avem o comunitate de voluntari „care de n-ar fi, nu s-ar mai povesti” azi nimic despre noi.

81536087_642323002973902_3339291855224307712_n.jpg